Hemmagjord pasta med svampsås – Så får du tolvåringar att äta veganmat!
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 6 dl durumvete (ca 1,5 dl per person)
  • 3 dl vatten
  • 0,75 dl vatten per person
  • Svampsås
  • 300 g färska skogschampinjoner
  • 2 msk rapsolja
  • 1 gul lök
  • 1 klyfta vitlök
  • 1/2 msk torkad oregano
  • 3 dl havre -eller sojagrädde
  • 1 msk ljus sojasås
  • 1 msk grönsaksfond
  • Ev. 1 tsk mjöl utspädd med pastavatten för redning
  • Salt och peppar efter smak

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.