Hemmagjord mangoraja, gott till grillat
Mårtenssons kök
Mårtenssons kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Mangoraja
  • 2 dl majonnäs
  • 5 msk crème fraiche (vi använde havre fraiche)
  • 3 msk mango chutney
  • 1 krm garam masala
  • 1 krm gurkmeja
  • 1 krm sambal oelek
  • 1 skiva ananas, fint hackad
  • 1 msk flytande honung
  • salt och peppar
  • Blanda samman alla ingredienserna och smaka av.
  • Låt såsen stå i kylen minst 30 minuter till serveringen.
  • Tänk på att smakerna utvecklas under tiden såsen står i kylen, det är alltid lättare att tillsätta mer hetta än att ta bort...
  • Såsen passar fint till kyckling och fisk, grillat, i wraps och på mackor.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.