Mörkchokladbottenmed vit choklad, lime och mascarponekräm toppadmed tryfflar och hallon. Jag valde att gör en choklad-Pajbottenmed lite mörkar mustigare smak som jag sedan fyllde med en vit chokladkräm som jag smaksatte med lime och mascarpone för en lite lättare och fräschare sötma
Raw Jordnötssmör // Raw Choklad jordnöttssmör. Raw kakaomassa eller mörkchoklad (minst 70% kakao). För att göra choklad jordnöttssmör riv i raw kakaomassa eller mörkchoklad och mixa i ca 2 minuter till
Bland med dinkel flingorna, havreklin, havregryn, solrosfrön och linfrön i en bunke. Att göra sin egen müsli är galet gott, nyttigt utan konstigheter och väldigt enkelt
Chokladjordnötssmör. Bryt/hacka chokladen i småbitar och lägg i jordnötssmöret. Mixa någon minut till, tills chokladen smält och blivit jämnt fördelat i smöret
Blir säkert gott med torkad frukt i om man vill ha det. Hemmagjordchoklad2 msk kokosolja3 urkärnade dadlar1 tsk kakaoEn nypa flingsalt6-7 mandlarKokosflingor Mixa allt utom mandlarna väl
et toppade han cheesecaken med en italiensk maräng. Men denna helg blev det ombytta roller och han bjöd på denna mörkachoklad cheesecaken med en liten touch av havssalt som bröt av de söta på ett underbart gott sätt
Jag har även min hemmagjordamüsli och toppar allt med sylten. Till frukost brukar jag äta naturell yoghurt med en skvätt grädde eller lite kokosolja strimlat över
Toppade den med vispad grädde som jag färgat ljusrosa och sedan en massa jordgubbar på det. I med resterande ingredienser en och en och rör så det blir en jämn smet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.