Hemmagjord kebab i pitabröd med avokadoröra och tomatsalsa
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 bakplåtspapper
  • 0.5 huvud isbergssallad
  • 4 st pitabröd , gärna fullkorn
  • 1 msk vatten
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 olja , och smör att steka i
  • 1 salt och peppar
  • 1 msk vetemjöl
  • 400 gram blandfärs
  • 1 tsk mejram
  • 1.5 st vitlöksklyfta (or)
  • 2 msk citronsaft
  • 1 salt och peppar
  • 1 st gul lök (ar)
  • 2 st avokado , mogna
  • 3 st tomat (er)
  • 0.5 tsk basilika , torkad, eller 2 msk färsk
  • 0.5 tsk oregano , torkad, eller 2 msk färsk
  • 1.5 msk persilja , färsk eller fryst, finhackad
  • 1 salt , och ev peppar
  • 0.5 krm cayennepeppar
  • 0.5 st vitlöksklyfta (or)
  • 0.5 st gul lök (ar)
  • 0.5 msk olivolja
  • 1 msk chilisås
  • 1.5 dl krossade tomater

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.