Hemmagjord kebab
Zeinas Kitchen
Zeinas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 portioner kebab
  • 1 kg finmalen färs av valfri sort (jag blandar lika delar nöt- och lammfärs)
  • 1 gul lök (kan bytas ut mot 2 msk lökpulver)
  • 1 msk kummin
  • 1 msk vitlökspulver
  • 2 msk paprikapulver
  • 2 msk oregano
  • 1 msk svartpeppar (halvera mängden om du inte vill ha hetta i köttet)
  • 1 msk örtsalt/vegeta/allkrydda/salt (välj en av sorterna, jag har i vegeta)
  • 2 msk mjöl
  • Rulla in rullen i två lager med folie, rulla änderna och vik dem nedåt (se bild) så överflödigt fett kan rinna ur.
  • Lägg ett ugnsgaller på en plåt och ställ rullen på gallret. Baka mitt i ugnen i 3 timmar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.