Ibland händer det faktiskt att vi gör egna hamburgare här hemma, just vid det här tillfället använde jag nötfärs till hamburgarna, väl stekt bacon, cheddarostskivor, grova hamburgerbröd och friteradelökringar
Lägg färsen i en skål och blanda med de övriga ingredienserna. Smaka av med chilin, salt och peppar. Värm en stekpanna med olivolja, strö i socker och fräs vitlök, paprika och chili
Hetta upp olivolja och doppa lökringarna i frityrsmeten. Skiva löken till ringar, inte allt för tunna. Rör ihop äggula, mjöl, vatten och salt till den smet
På eftermiddagen var jag lite piggare så Oskar tog ut Felicia på en promenad medan jag gjorde middag och det blev hemmagjordahamburgare på egenmald högrev och krispiga pommes gjorda på bakpotatisar
Varför inte toppa en god hemmagjordhamburgaremed egna friteradelökringar. Nu är det dags att doppa ringarna i filmjölk och va noga med att det är filmjölk över hela
Pressa bollen till en hamburgaremed en stekspade eller hamburgarpress. Lägg en ostskiva på burgaren, lägg en hamburgare över och avsluta med en till ostskiva
hops och kärlek delar med sig av sitt favoritrecept, läs mer om Sandra Back och David Langseth. Rör ihop mjölk och ägg i en separat bunke, blanda med den torra blandningen, här gäller det att röra så att alla klumpar försvinner men inte röra så bubblorna från bakpulvret försvinner
Då är det fredagsmys och vad passar väl inte bättre än riktigt goda hamburgare gjorda från grunden. På våra hamburgare hade vi knaperstekt bacon, skivad ananas, ost, tomat, gurka, ketchup och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.