Koka upp dem tillsammans med citronskal, grädde och honung. Finhacka chokladen och lägg den i en skål. Doppa tryfflarna i chokladen och lägg dem på galler med bakplåtspapper under
200 g vit choklad. 200 g vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Servera med blåbär och glass. Blanda i socker, vaniljsocker och äggen ett i taget. vit choklad. SE ÄVEN Mjuk och saftig citronkaka Godaste bärkakan vi smakat Chokladfondant med nutella smör
4 100 g skalad sötmandel 100 g vegansk vit choklad 1 bittermandel 1/2 dl vatten 1/2 dl rörsocker 1 krm salt 1 burk kokosmjölk (à 400 ml) Vid servering 250 g tinade frysta hjortron Lägg till i inköpslistan
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. Nu närmar det sig dock jul och då om inte annat måste man ju baka lite
Smält chokladen i en plastbunke i mikron på medelhög effekt, eller i ett vattenbad • Blanda ner russin, cornflakes och kokos • Häll upp chokladblandningen på en plåt med bakplåtspapper och låt den svalna i rumstemperatur • Vid servering, bryt eller skär bitar av bräcker
Blanda ihop kokta vita bönor, rosmarin, olja, salt och peppar. Lägg ut klyftorna (behåll skalet på) i en ugnsfast form eller på en plåt och ringla över lite olja
Häll över citronsaft, dragon ochvitlök. salt och olivolja. Vit fisk med dragon, citron ochvitlök (4 personer). ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor. ca 600 g färsk/tinad vit fisk (vi hade lyxig färsk spätta, men frysblock som är tinade fungerar lika bra). 2 pressade vitlöksklyftor
Idag gjorde jag en sjukt god kola med choklad, citron, lakrits och havssalt. Det gör jag för att de ska hålla ihop bättre och få en lite roligare ”finish”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.