Servera köttet med mangosalsa, guacamole, gräddfil och riven ost på tortillabröd som du steker på snabbt i en stekpanna - bara några sekunder på varje sida tills de liksom bubblar upp sig och får lite färg
Här serverade vi med ostquesadillas, syrad rödlök, gucamole och tomatsalsa. Mustigt och gott, hur gott är det inte med en chili och olika tillbehör till
salt & peppar. Ett stort plus för att man kan sätta ihop sin egna individuella fisktacos med exakt den mängd guacamole, salsa, sås och fisk man vill i varje ‘klämma’
Koka upp en gryta med vatten och släng i lite skivade morötter, vitpepparkorn och lagerblad. Till detta friterade vi klyftpotatis, hade till coleslow och en tomatsalsa
Täck över med plastfilm som ligger tätt på ytan av guacamolen, för att förhindra missfärgning. Blanda med tomaterna och smaksätt med olivolja, honung, salt och peppar
Om du vill piffa upp fredagstacosen med lite pyssel så kommer här lite tillbehör. Bland annat chunky guacamole som blir godare än den där påsen man köper på affären
En riktig favorit hemma hos oss är sandwich och med tanke på att jag äntligen hittade ett recept på glutenfri sandwich förra året (Här) så kan hela familjen njuta av denna goding
Skulle såsen skära sig börjar du om med en äggula och vispar sedan ner den "spruckna" såsen. En hemmagjord bearnaisesås är inte alls svår att få till, bara man tar det lugnt och försiktigt
Visst, fruktsallad är ju riktigt gott, med grädde eller glass till. De här müslikakorna är faktiskt både goda och nyttiga, till och med choklad innehåller de
Jag äter ju iochförsig mycket frukt, som ju är lite sött, men det finns liksom inget som riktigt slår en god liten kaka, chokladbit eller en rykande färskbryggd espresso med mjölk (som bara luktar sådär gott som kaffe kan göra, åååå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.