Allmänt,. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Att göra hemmagjord marinad till grillat kött är jätteenkelt och tar bara några minuter, dessutom slipper du alla onödiga tillsatser som det ofta finns i färdigköpta grillmarinader
Uppskattad sås att ha till grillat kött eller som komplement i sås tillsammans med matyoghurt och salt, men också mycket god att äta som den är till köttet
Vispa sedan in äggen i mjölet med gaffeln, lite i taget. Platta ut pastadegen med fingrarna och kör den genom pastamaskinens tjockaste nivå och avsluta med den tunnaste
Häromdagen gjorde vi hemmagjord sushi till middag och det blev riktigt gott faktiskt, det enda som inte blev helt bra var riset, det blev liksom lite för grötigt men det kanske är för att vi inte har en riskokare
Du är säkert trött i veckan, du jobbar ju. Du behöver absolut inte baka någon tårta till mig. Lovade honom att jag INTE skulle baka någon tårta och självklart gjorde jag som jag hade lovat
Vi har valt att inte ge Olivia varken välling, industritillverkad gröt eller färdiglagat barnmat. För barn under ett år är det bra med berikad pulvergröt, eftersom den ger mer vitaminer och mineraler än hemlagad gröt
Sådär, nu har jag gjort min alldeles egna hemmagjorda gröt till dottern. Jo, man slipper alla tillsatser och annat skit som inte hör till barnmat enligt mitt tycke – inte i någon mat överhuvudtaget faktiskt
Vi har just ätit nygrillade hamburgare med hemmagjord hamburgerdressing, sååå gott så. Till och med solen har lyst och värmt idag, vilket var välbehövligt efter de senaste dagarna med regn rusk och kallväder
Låt sjuda, ej koka, tills den blir tjock. Hoppas ni sovit gott och vaknat med ett gott humör Jag fick ett sådant gulligt mail igår ifrån en läsare som bara ville berätta hur mycket hon tyckte om min blogg, hur mycket jag inspirerar & hur duktig jag är
Rör ihop mjöl, bikarbonat, kryddor och salt i en separat bunke med en gaffel. Rör ihop rumsvarmt smör tillsammans med socker och sirap så att det blir fluffigt
Idén om att ha benmärg i en köttfärssås tackar jag Massimo Bottura för och tanken har legat där i bakhuvudet sedan jag såg honom laga mat på Taste of London i somras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.