I originalreceptet ska man egentligen dela kaka påmitten och bre på kolan emellan bottnarna, men jag som älskar att pynta och garnera, använde kolan som glasyr istället
Kanske ingredienserna faller mig i smakeneller så får jag en idé utifrån receptet. Med det här receptet vet jag inte vaddetvar jag föll för, då jag kan tycka att det låter lite konstigt med en mixad majssås till fisken, så det måste ha varitsjälvatoppingen jag föll för
Har sonen kompisar påvardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Brödet är klart när det är gyllenbrunt och låter ihåligt när en knackar pådet. Om den verkar för torr kan du tillsätta en msk vatten, och sedan en till om det inte hjälper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.