Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. Rör ner mjölk och grädde och smaka av med salt och peppar RÅRÖRDALINGON Rör de tinade lingonenoch socker tills sockret lösts upp
Servera potatisbullarna med baconet och gärna med lite rårördalingon till. Vill du smaksätta bullarna så använd fantasin och lek med lite färska örter te
Blanda lingonoch socker och kropps dem med en ballongvisp. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Köp gärna frysta lingonoch rör ut med socker istället för den färdigblandade lingonsylten på burk. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
Så gott och killarna åt med god aptit av dem och det hemlagade potatismoset med jordärtskocka i. Köttfärs var frysen också full med så jag hade tänkt göra köttbullar, men kom på att jag kunde laga fusk Wallenbergare på nötfärs i stället för kalv
Servera Wallenbergarna med mos, ärtorochrårördalingon. När all färs är mixad och i en skål, vänd ner den sista grädden för hand tillsammans med kryddblandningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.