Jag tror säkert att det går att göra bröden även utan. Vanliga tortillabröd är ju inte till att tänka på här i huset, men just den typen av bröd är ganska behändiga att ha till pulled pork, tacofärs eller andra typer av grytor
Stek dom i smör, olika länge beroende på hur tjocka bitar fisk du skivat, men det kräver inte speciellt lång tid, du kan testa dela en "fiskpinne" med sidan av en sked och då märker du om den e klar för då faller den snabbt i tu utan att du knappt behöver trycka
Det absurda i detta inser man snabbt om man funderar på hur länge det funnits barnmat på burk och hur länge barn funnits och ätit och vuxit upp utan att dö av matförgiftning i särskilt stor utsträckning
Använd de frön du har hemma och byt gärna ut mot något annat för att variera smaken. Att använda majsmjöl gör brödet glutenfritt och kan därför ätas av alla
Blåbär är ett av mina favoritbär och blåbärspaj är något av det godaste som finns tycker jag. Den här pajen med havregryn är seg och knäckig på samma gång och smakar fantastiskt
Ännu en natt med raggisar och långkallingar. Den kan dock göras både laktosfri och mjölkfri med mjölkfritt margarin, någon alternativ gräddsort och mjölkfri vit choklad
Igenmulen himmel, snöglopp och isiga vindar. Man får försöka ta in våren med alla möjliga trick, t ex genom att bjuda på en vårlig paj med fyllning av både lax, spenat och sparris
Nu tillhör inte vi dom som äter enligt LCHF, vi äter helt enkelt det vi gillar och framförallt det som de Mårtenssonska maggarna och kropparna mår bättre av
Många tror att det inte går att göra varken pajskal eller pajfyllning utan animaliska produkter. För här har vi en fantastiskt god paj, men fräscha grönsaker, ostig smak och knaprigt pajskal
Smaken är riktigt chokladig, och konsistensen är lagom kladdig, och den smälter nästan i munnen. Kikärtsspad är ett substitut för äggvita, och agerar alltså bindande (håller ihop bakverken)
Ett tips om pajskalet spruckit - vilket det ganska ofta gör med just glutenfria pajdegar - är att snabbt "laga" det med lite ost som får smälta ned i sprickorna genast när det kommer ut ur ugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.