Ingredienser Portioner: 7 dl 5 dl färska blåbär 2 msk mortald hel kardemumma 70 cl okryddat brännvin färska blåbär till garnering Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken?
Fyll upp shakern med is. Om du inte har någon shaker hemma går det bra att använda en glasburk med lock, eller att bara blanda ingredienserna i ett glas fyllt med is
130 cl mousserande vin (med eller utan alkohol). 1Fyll därefter på med is i vardera glas. 1Häll i flädersaften och toppa med kallt bubbel. 1Rör försiktigt om och garnera med myntablad eller en tunn skiva lime eller citron
Förutom frukter, rödvin och läske vi den även med rom-miel från Tenerife. Spansk sangria med rom kallas vi det enkelt sangriasreceptetet som vi ofta laga hemma, har vi lärt oss av spanska vänner när vi varit på grillfester i södra Spanien
Häll spriten i en stor glasburk med tättslutande lock. Borsta och tvätta apelsinen noga. Hemligheten med denna fina smak är att apelsinen hänger ovanför spriten
Mixa vattenmelonbitarna med sockerlagen och några stänk citron i en blender till en slät massa. Ställ åt sidan att svalna och kyl sedan sockerlagen väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.