Saltgurka påmormors vis Det här är fortfarande den godaste saltgurka jag vet. Saltgurka är ju bara sååå gott – till leverpastejmackan, söndagssteken, hamburgaren… Det här receptet har anor från mormors mor
Kommer uppdatera hör om hur det går och även recept och bilder så ni kan följa med på resan. Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Pitabröd är en såndär sak som vi alltid har i frysen. Det här receptet hittade jag i Coops medlemstidning Mer Smak och kommer ursprungligen från Falafelbaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.