Vispa grädden i en hushållsmaskin eller med elvisp. Det är busenkelt att göra eget smör. Det hemgjorda smöret håller lika länge som datumet på gräddförpackningen
Det är rejält med hetta i såsen så minska på chili/vitlök om du vill ha den mildare. Utöver styrka kan du laborera väldigt mycket med smaker i den här såsen – tillsätt lite vinäger för syra, lite sirap för sötma, tomatpuré för mer tomattouch osv
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Inspirationen kom härifrån där Linnea använde jordnötssmör och mörkchoklad som smaksättning. Hade en burk kondenserad mjölk i skafferiet, lite tid och flera matgäster på kommande följande dag, så jag snodde ihop lite hemlagad glass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.