Fredagskväll och vad är väl mysigare än en familjemiddag, lite lagom slitna efter veckan och man får sätta sig ner och pusta ut, äta gott, njuta, småprata och bli sådär härligt trött så det enda som väntar (efter disk och undanplock i köket förstås) är soffan och TV-kväll
Servera medsallad, ugnsrostad potatis ochtzatziki. Burgare med pulled oumph och mango-coleslaw. Blanda det tillsammans med resten av ingredienserna förutom din oumph
Till biffarna gjorde jag tzatziki, en grekisk salladmed tomat, oliver, fetaost, gurka och rödlök. Det ska va nu den här gråa, regniga novembertiden som vi lyxar till helgerna med utländska smaker, minnen från Grekland och härliga, krispiga färger på mat ochsallad
Sallad är kanske inte det första man tänker på när man ska äta frukost men, när man ligger på låga kolhydrater så får man komma på andra lösningar för inte tråka ut sig med samma gamla mat ochmed en saftigt god sallad som denna så kan man inte annat än att bli glad
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera. Jag älskar brysselkål, de ska helst vara färsk brysselkål som smörslungas med lite salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.