1 mjölig potatis (medelstora, med skal) 1,5 dl mjölk (4% fetthalt) 15 g jäst 1 tsk strösocker 2,5 dl vetemjöl (+ lite till utbakning) 1 tsk salt rapsolja, att fritera i
Idag har vi gjort piroger, med två olika fyllnader, en svamppirog och en köttfärspirog. Pirogerna passar perfekt att frysa in och bara ta fram och värma
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Brukar du göra piroger. Om du inte gjort piroger tidigare borde du verkligen prova – det är perfekt att fylla med överbliven köttfärssås, lite påläggsskinka eller blandade grönsaker
Ni som följer mig på instagram – @kryddburken såg igårkväll bilder på pirogerna jag gjorde och självklart ska ni få recept på fyllningen som bara är sååå god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.