Nougaten består av en marängsmet med sockerlag och där man blandar ner diverse nötter. Det är lite olika moment att pyssla medoch det tar lite tid men jag är SÅ nöjd
Här har ni garanterat de godaste brownies som vi på myTaste har smakat, gillar ni Snickersoch gillar ni brownies, ja då kan man inte hitta något godare att sätta tänderna i
Kladdkaka ochkolasåsmed ett lager av nougat, det låter ju helt klart so wonderful. Smält nougaten över vattenbad och täck muffinsen med ett rejält lager mednougatoch låt stelna i kylskåp
En av favoriterna på gårdagens temadag medfranska bakverk blev den franska chokladtårtan. Skär kakan i smala bitar och servera med grädde och färska bär
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Blanda med sötning och fördela på bottnen. Lagom till helgen (och ja, nu är den tyvärr typ över) svängde jag ihop lite härliga, supergoda och hälsosamma snickers
Hemmagjorda falafel i libabröd med grönsaker och dipsåser, mums. När jag äter falafel ute på stan så tar jag oftast med majrova i men efter att ha letat efter majrova i två affärer så gav jag upp, det får vi testa nästa gång helt enkelt
Precis lagom med sälta i smaken, och kryddorna tar inte överhanden utan bara anas i bakgrunden. Färdiga resultatet, en stycken rullsylta med en rejäl klicka stark senap
Inlägget Hemgjord salsiccia med rosmarin och fänkål publicerades ursprungligen på Delikatessboxen. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
I Iran äter vi mycket nötter, nötter och petit chouxer (recept på det får jag publicera vid ett annat tillfälle) och så äter vi vit nougatmed pistagenötter, eller GAZ som vi själva kallar det
Till denna fantastiskt goda glass med smak av kola och choklad kan man även baka sin egen strut. Börja med glassen som helst görs dagen före för att hinna frysa
Jag måste ju erkänna att fransk potatissallad med rådjursbiffar och kryddsmör är den rätt jag sett fram emot mest sedan jag fick reda på vad matkassen skulle innehålla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.