Gröp ur pumpan och ta bort det yttersta skalet, skär pumpan i små kuber och lägg i en matberedare, kör tills du får en fin massa av köttet. Om pumpan är torr så tillsätt vatten i mixen så går det lättare att få den mosig.
Jag ska dela med mig av mitt egna sjukt supersmarriga recept på dagens rätt vi åt. Jag tog fram köttfärs och tänkte vad ska jag hitta på för skojsig mat idag en lördag och vi är dessutom bara hemma och tråkar idag så tänkte maten behövde väl kanske inte va lika trist haha, men så tänkte jag att använda mig utav rester idag
Strö lite grovt havssalt och nymalen svartpeppar över hela rätten och avslutamed parmesan. Halvera pumpan, ta bort frön och den trådiga delenmeden sked, skär köttet och skal i strimlor ca
Att göra egen vaniljkräm är busenkelt och blir SÅ mycket godare än pulverkräm (sorry, Ekström & Co). Om du gör lussekatter slopar du förstås fyllningen och garnerar i stället med russin (eller andra torkade bär) som fått mjukna i lite vatten
Menmedenfyllningav mixade hasselnötter och gediget smör, blir resultatet ett helt annat. Bred fyllningen över degen och rulla ihop till en lång rulle från långsida till långsida
Vänd försiktigt ner lite avgrädden i äggulesmeten, sen blandar Du i restenmed lugna tag. Smultronglass Jag hade turen att hitta lite smultron i sommar, det blev till och medÂen del att frysa in
Grädda i långpanna med bakplåtspapper i mittenavugnen tills kakan nästan är torr. Smarrig smet med mycket godsaker så man tar gärna en smaksked också under baket
Sila fröna så att du blir avmed vätskan och lägg den i en bunke. Oavsett hur mycket senap jag själv äter så vet jag att det är något som uppskattas av andra i familjen så därför får en burk senap ha engiven plats på julbordet
Slutresultatet är två olika recept ihopsatta till en kaffebrownie med Coca-Cola glasyr. Tag sedan jag provade att baka efter ett nytt recept, ska jag vara ärlig så är det nästan en månad sedan jag bakade något alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.