salt & peppar. Jag gillar verkligen hamburgare och de behöver inte vara onyttiga. Hamburgerbröden är superenkla att göra och de behöver inte jäsa vilket gör att de går ganska snabbt att knåda ihop
Hamburgare. Hamburgertallrik blir det här i köket i dag, den malda biffen är gjord på fläsk- och hjortfärs denna gången, hamburgerbrödet är glutenfritt och har fått lite tuggmotstånd från solrosfrön
Smula jästen i en bunke. Smält smöret i en kastrull. Häll i mjölken och rör om. Värm till 37 grader. Tillsätt vätskan i bunken och rör om tills jästen löst sig
För någon dag sedan lagade vi hemgjordahamburgare med mams å paps på landet. Biffen lagade vi utan skorpmjöl, på riktigt fint maletkött, som vi stekte utomhus i vår hemgjorda "muurikka" (vad är muurikka på svenska, murbottenpanna eller något ditåt, haha
Salt & svartpeppar efter smak. Hamburgare. Egengjorda burgare är så magiskt gott och enkelt. Här serverad med en egen cheddarostdipp/dressing som är så mycket godare och nyttigare än det struntet man köper på burk som innehåller endast 4% ost
Äkta hamburgare. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kost kanske många tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl och kokosolja så funkar det riktigt bra
Man kan antingen låta degen jäsa två gånger. En gång i bunken och sen när de är utbakade. Jag hade inte riktigt tid så jag bakade ut dem på en gång och lät dem jäsa i 45 min- 1 tim och det är det receptet jag skriver ut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.