se jag minskade lite på honungen, men följde receptet för övrigt (förutom att jag inte hade nötter i då) (och tog hälften rågflingor och hälften havre) (och tog äppelmust istället för koncentrerad juice (och så tog jag mindre kanel
Den syrliga och enormt vackra harsyran – på bildenen röd variant – är lika dekorativ där den breder ut sig med sina skira tunna blad över marken på sin växtplats, som den är som garnering eller extra smaksättare på tallriken
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och enliten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Jag är egentligen inte ”senap-människa” men tycker att det vid vissa tillfällen kan vara gott meden klick eller två – och just till julbordet kan vara ett sådant tillfälle
För att få lite härliga smaker så kan du testa att tillsätta några goda kryddor såsom tex kanel och kardemumma men tror även det blir gott med ingefära och kanske till och med pepparkakskryddor, bara att testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.