Enkel och snabblagad vegetarisk maträtt med smaker av mellanamerika, vill man så kan man servera tortillachips som man dippar i den hemgjorda guacamolen till själva maträtten
Fantastiskt goda Fajitas inlindade i ett hembakat tortillabrödmed Guacamole och en röd sås med spiskummin som sätter den där sista smaken av en riktigt god tex-mex rätt
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.