Lägg pirogerna med skarven ner på en plåt med bakplåtspapper. Pensla pirogerna med uppvispat ägg. Ta upp degen på mjölat bakbord, dela den i två delar, forma till rullar och skär varje rulle i 12 bitar. Lägg cirka 1 1/2 msk fyllning i mitten på varje rundel. Låt dem vila på galler under bakduk cirka 15 minuter
Gjorde för ett tag sedan kyckling på franskt vis vilket blev succé. Har funderat på lite andra "kryddblandningar" man kan använda sig av och den första jag nu provat blev något Italien-inspirerad
Värm olivolja på låg värme i en stekpanna. Färsk rosmarin – ett antal kvistar. Fräs vitlöken långsamt på låg värme i olivoljan så de bara kokas i den, utan att ta färg
Skär ett djupt snitt på längden efter hela filén och vik upp den. Krydda filén och lägg på röran. Lägg på ett ugnssäkert fat eller form i ugnen på 200 grader. 1 fläskfilé på 600 g
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.