Hembakat tunnbröd i vedugn eller panna
Karlstein
Karlstein
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • Tunnbröd
  • 50 gram smör
  • 25 gram jäst
  • 500 gram mjölk
  • 50 gram socker
  • 70 gram sirap
  • 12 gram flingsalt
  • 1/2 tsk hjorthornssalt
  • 90 gramhamsmjöl
  • 120 gram fint rågmjöl
  • 500 gram vetemjöl
  • Majonnäs
  • 2 äggulor
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 msk pressad citron
  • 2 tsk vitvinsvinäger
  • 2 nypor salt
  • 1,5 dl rapsolja
  • 0,5 dl kallpressad rapsolja
  • Tunnbröd
  • 40 minuter
  • Majonnäs

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.