Pitabröden fyllde vi med zucchini, halloumi, grillad paprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. I min gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemligheten medpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Ingredienser Portioner. 12 st 25 g färsk jäst 3 dl vatten 1 tsk salt 2 dl rågsikt 4 - 5 dl vetemjöl special Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad 2 valfria frukostprodukter 10
Lovade er igår ett recept på smidig picknickmat som lätt ersätter korv med bröd. I pulkabacken kan du värma köttbullarna och pitabröden innan serveringe eller så äter du dem kalla
Fyll pitabrödenmed Philadelphia-blandningen och sallad. Värm pitabröden på svag värme i en brödrost. Skiva paprikan och tomaten och rör ihop skivorna med Philadelphia-osten
Inget konserveringsmedel. Så enkelt och så gott det är att baka sitt eget pitabröd. 5 dl vatten25 gram jäst0,5 msk socker1 tsk salt1 liter mjölGör en vanlig deg med fingervarmt vatten
Bakade egna pitabröd till. Fyllde sen bröden med isbergssallad, tomat, kött o tzatziki. Handlad på Ica igår och de hade färdigkryddad och strimlad gyros-kött
Igår gjorde de glutenfria pitabröd, men här blev det, lchf pitabröd istället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg. 21Det här med att baka eget bröd är bland det bästa jag vet, och som ni såg åt jag det som en del av min frukost imorse, med en massa goda pålägg
Kavla ut den förhand med en nypa mjöl på bakplåtspapper till en tunn pizza. Fyllning. Bred ut tomatsåsen i ett jämnt lager över pizzan, Fördela resten av fyllningen över pizzan och grädda i 225* ugn i 15 min
Så jag tänkte dela med mig av mitt favoritrecept på frallor. Rör ut jästen med lite vatten. Pensla sedan bullar med lite vatten (för att de ska få en fin yta) och strö lite rågkross på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.