Blandar ilitesom jag tycker är gott, detskall nog bli bra hoppas jag. Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss
Smula ner osten ochtillsätt crème fraicheoch vatten. Servera med pasta eller ris. Skär tomaterna ibitar, tillsätt dem samt grovt hackad dragon och låt allt bli genomvarmt
Lägg ihönsbuljongtärningarnaochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. morötter, rivna (ca 4 st). 1purjolök, fintstrimlad. 1hönsbuljongtärningar. 1philadelphiaost, med örter ochvitlök. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fintstrimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter ochvitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Tillsätt rom och häll upp i glas. Garnera med äpple och kanelstång. äppeljuice. 1limejuice, pressad. 1ingefära, färskriven. 1, skivat äppleÄppel- ochromdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker ochingefära
Bryn hälften av smöret så att det får en gyllenbrun ton och börjar dofta kola, ställ åt sidan. Fräs schalottenlöken mjuk ochlite brynt i smör, rör ipaprikaoch rökt paprikaoch fräs någon minuttill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.