Gårdagens och dagens middag består av en helstekt kalkonfilé (bryn hastigt i stekpannan och laga sedan färdigt i ugnen, innertemperaturen ska upp till 72 grader) med ugnsrostad sötpotatis och palsternacka (olivolja, torkad timjan och flingsalt på) och en chevrékräm gjord på crème fraiche, chili och chevréost. Supergott och det gick riktigt snabbt, bara 20 minuter på 225 grader i ugnen
Skiva köttet och servera med rotfrukter, (potatis), pressgurka, sås och äppelmos. Igår hade vi helstekt benfri kotlettrad med ugnsrostade rotfrukter och äpplen till middag
Med mor, far, svärmor och svärfar på besök en lördagsvällså får man väl försöka bjuda på nogot gott. Till lammet serverades ocså en liten sallad med lokala tomater från Bua
I söndags hade jag en riktig pluggdag med tjejerna och efter många timmars skrivande och läsande belönade vi oss med en riktigt smarrig middag och ett glas vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.