Helstekt rotselleri med variation på kål och kräm på Svecia - Recept | Arla
www.arla.se
www.arla.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 rotselleri, ca 1,3 kg
  • 3 dl Arla® gräddfil
  • ½ huvuden savoykål, ca 200 g
  • 150 g delikatesspotatis
  • 100 g Arla® Svenskt Smör
  • 200 g brysselkål
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 dl Kvibille® cheddar riven
  • ¾ dl Arla Köket® crème fraiche
  • ½ dl Kvibille® cheddar riven
  • Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm: 2 dl Kvibille® cheddar riven ¾ dl Arla Köket® crème fraiche Till servering: ½ dl Kvibille® cheddar riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.