Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm: 2 dl Kvibille® cheddar riven ¾ dl Arla Köket® crème fraiche Till servering: ½ dl Kvibille® cheddar riven
Lägg upp kött, rotsellerikräm, ugnsbakad rotselleri, och rådjurstartar på tallrikar. Lägg ut rotselleriskivorna, fördela tartaren på mitten och vik ihop till "tacos"
Som ni kanske ser på bilden serverade jag rätten med brödchips eftersom det stod så i orginalreceptet men jag har utelämnat det här eftersom det inte gav mycket mer än merarbete
Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar. Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd
Rör ihop socker och maizena i en skål. Solen, vattnet och en begynnande vårvärme fick lusten till fotografering att återvända ocj jag spenderade någon timme vid havet - helt koncentrerad i nuet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.