4 rödspättor,
hela 200 g champinjoner 1,5 dl kaprisbär, utan spad 1 ask ärtskott 1 förp crème fraîche 1 citron, zest smör, att steka i Vetemjöl, att panera i salt peppar
Blanda allt till en deg. Arbeta den ordentligt så den blir riktigt smidig. Dela degen i 10 lika stora bitar och kavla ut dem i omgångar, mjöla bordet om det behövs
Grillkycklingar är i allmänhet mindre, så räkna med att du behöver två stycken till detta recept. DAGENS RECEPT 14-08-02. Från Nya Mästerkocken 1985 8 portioner
Många av er har efterfrågat recepten, så här kommer de i sin fulla längd. Ta ut och separera nötterna från varandra så gott det går och låt svalna helt
4 900 g fast potatis 1 kruka färsk dragon 1 purjolök ca 500 g rödspätta 1/2 fiskbuljongtärning 1 dl vispgrädde skalet och saften från 1 citron 75 g smör salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.