Helstekt oxfilé med svampsky och italiensk potatispuré
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Italiens potatispuré 1 tsk smör 2 msk pinjenötter , rostade (rostade i torr panna ca 2 minuter) 1 dl parmesanost , riven 1 odefinierad salt 1,5 msk olivolja , ca 1 odefinierad vitpeppar , nymald 1,5 dl standardmjölk , varm 800 gram mjölig potatis Oxfilé 1 flingsalt 1 svartpeppar , nymald 1 smör 800 gram oxfilé , helst mittbit, gärna ekologisk Svampsky 2 msk smör 1 st Schalottenlök(ar) 3 dl kalvbuljong , stark 2 msk balsamvinäger 300 gram svamp 1 salt 1 vitpeppar , nymald Köp receptet

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.