Helstekt oxfilé med svampsky och italiensk potatispuré
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 flingsalt
  • 1 svartpeppar , nymald
  • 800 gram oxfilé , helst mittbit, gärna ekologisk
  • 1 smör
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 salt
  • 1 vitpeppar , nymald
  • 3 dl kalvbuljong , stark
  • 300 gram svamp
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 2 msk smör
  • 2 msk pinjenötter , rostade (rostade i torr panna ca 2 minuter)
  • 1 dl parmesanost , riven
  • 1 vitpeppar , nymald
  • 1 salt
  • 1.5 dl standardmjölk , varm
  • 800 gram mjölig(a) potatis (ar)
  • 1 tsk smör
  • 1.5 msk olivolja , ca

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.