Helstekt oxfilé med bakade kvisttomater
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • Arla® Smör-&rapsolja
  • 3⁄4 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 300 g körsbärstomater på kvist
  • 1⁄2 tsk flingsalt
  • 100 g blandade färska svampar t ex kantareller eller champinjoner
  • 1 st vitlöksklyfta
  • Arla® Smör-&rapsolja
  • 1⁄2 tsk salt
  • 2 dl Arla Köket® crème fraiche
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk kinesisk soja
  • 1⁄2 tsk farinsocker
  • 1⁄2 dl skalade, osaltade pistagenötter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.