700 g
välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person)
1 hel
vitlök
1 kruka
persilja
1 kruka
körvel
1 kruka
timjan
1 kruka
gräslök
kvist dragon
neutral olja, att rulla och steka i
smör, att steka i
haricots verts
späda knippmorötter
färsk bladspenat
salladslök
salt
peppar
persilja, finhackad
2 potatisar
per person
smör
ströbröd
ev parmesan
Helstekt, örtrullad oxfilé700 g välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person) 1 hel vitlök 1 kruka persilja 1 kruka körvel 1 kruka timjan 1 kruka gräslök kvist dragon neutral olja, att rulla och steka i smör, att steka i
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Helstektoxfilé. Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Se till att smöret är rumstempererat när du börjar arbeta med det, då går det smidigare
Grönsakerna kokas tillsammans och kokvattnet hälls av. Bilden föreställer alltså en helstektoxfilémed rotselleripuré och rödvinsås samt lätt stekta sockerärter
Ut medgrönsakernaoch varmhåll under folie. Putsa oxfilén. I med tomatpurén och salt och peppar. Vet inte om det finns någon officiell lista på vilka dessa är, men för mig är det Bearnaisesås, Gräddsås, Béchamelsås och rödvinssås (glömde jag någon
F. ö. r. e. n. t. i. d. s. a. f. c. k. j. g. m. l. ä. u. å. o. V. p. v. ,. B. G. é. h. (. ). S. b. H. A. R. I. 6. 0. -. 8. C. è. 1. M. P. x. 2. 5. 4. 3. y. ½. L. T. K. U. Ä. g r. d l
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.