Helstekt oxfilé med rödvinssås, späda grönsaker och hasselbackspotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person)
  • 1 hel vitlök
  • 1 kruka persilja
  • 1 kruka körvel
  • 1 kruka timjan
  • 1 kruka gräslök
  • kvist dragon
  • neutral olja, att rulla och steka i
  • smör, att steka i
  • haricots verts
  • späda knippmorötter
  • färsk bladspenat
  • salladslök
  • salt
  • peppar
  • persilja, finhackad
  • 2 potatisar per person
  • smör
  • ströbröd
  • ev parmesan
  • Helstekt, örtrullad oxfilé700 g välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person) 1 hel vitlök 1 kruka persilja 1 kruka körvel 1 kruka timjan 1 kruka gräslök kvist dragon neutral olja, att rulla och steka i smör, att steka i
  • Späda grönsaker haricots verts späda knippmorötter färsk bladspenat salladslök salt peppar persilja, finhackad
  • Hasselbackspotatis2 potatisar per person smör salt peppar ströbröd ev parmesan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.