Lägg över oxfilén i en ugnsform och sätt gärna in en termometer i mitten av en köttbitarna. Servera oxfilénmed Hasselbackspotatisen, tomaterna, pepparsåsen samt grönsalladen
Rulla kanterna på oxfilébitarna i peppar och stek köttet. Servera medpepparsåsen. Slå sedan i grädden och låt koka ytterligare i ca 10 min. 3 dl reducerad och hemgjord kalvfond, (eller utspädd från koncentrerad). 1000 g oxfilé (i 4 bitar). Pepparsås2 msk hel vitpeppar 1 schalottenlök, finhackad 0,5 msk grönpeppar 0,5 msk estragon, finhackad olja 3 dl reducerad och hemgjord kalvfond, (eller utspädd från koncentrerad) 1 dl rödvin 2 msk konjak 2 dl grädde. Oxfilé1000 g oxfilé (i 4 bitar) peppar, att rulla köttet i
Servera två oxfilébitar, kantarellsås på varje planka och toppa med bacon och grillad sparris. Oxfilé. Koka potatisen och vispa den sedan med äggula, smör, ost, salt, vitpeppar och en skvätt med mjölk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.