Koka potatisen och mosa med en klick smör. Toppa med riven ost. Bokmärk gärna och spara till kommande ljumma sommarkvällar där grillen står tänd var och varannan dag
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Helstektoxfilé. Dela smöret i klickar och lägg i bunken med den kalla stekta löken. Se till att smöret är rumstempererat när du börjar arbeta med det, då går det smidigare
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Lägg i köttet, viktigt här att du låter oxfilén ligga stilla i pannan tills den får fin yta innan du vänder runt och fortsätter bryna runt om hela köttbiten
Putsa oxfilén. I med tomatpurén och salt och peppar. Vet inte om det finns någon officiell lista på vilka dessa är, men för mig är det Bearnaisesås, Gräddsås, Béchamelsås ochrödvinssås (glömde jag någon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.