Stek spenaten i smör med salt till den mjuknat. Smaka av med salt och peppar. Ha eventuellt i med redning om den blir för lös och med vatten om den blir för trögflytande
Putsa oxfilén och stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Oxfile är kanske så klassiskt det kan bli på nyår, men det kan ju vara lite kult med det med. Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Oxfilé Potatis KryddorMurklorGräddeGul lökGrönsaksfondSalt & pepparPortvinPutsa oxfilén från ev. Stek den hastigt i rikligt med smör, krydda efter behag
Oxfilé. Gnid in filén med olja, salt och peppar. Putsa oxfilén fri från hinnan. Bryn köttet i en stekpanna på ganska hög värme tillsammans med vitlöken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.