Helstekt oxfilé med hasselbackspotatis och gräddig rödvinssås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g oxfilé
  • salt
  • peppar
  • 12-16 potatisar (medelstora)
  • smör
  • ströbröd
  • västerbottensost, riven
  • köttsaft, från oxfilén
  • 2-3 dl grädde
  • 1-1,5 dl rödvin
  • soja
  • 800 g oxfilé salt peppar
  • Hasselbackspotatis12-16 potatisar (medelstora) smör salt peppar ströbröd västerbottensost, riven
  • Sås köttsaft, från oxfilén 2-3 dl grädde 1-1,5 dl rödvin soja salt peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.