Oxfilé. Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
Får jag presentera en fantastiskt god pastasås med lövbiff, champinjoner, crème fraiche och vitlök. Vanligtvis föredrar jag den fetare varianten av crème fraiche, men den här rätten blir bäst med lättcrème fraiche
Lägg över oxfilén i en ugnsform och sätt gärna in en termometer i mitten av en köttbitarna. Servera oxfilénmedHasselbackspotatisen, tomaterna, pepparsåsen samt grönsalladen
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Rullader ca 500 g lövbiff salt peppar 2 msk dijonsenap tandpetare 1 msk smör 2 1/2 dl vispgrädde 1 1/2 dl vatten 1/2 köttbuljongtärning 1/2 msk majsstärkelse 1/2 kruka oregano Grönsaker 200 g snackmorot 150 g sockerärtor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Fyll en stor kastrull med vatten, lägg i lök, morrötter, vitlök och salt. Revbenen kan även läggas i kylen så penslar du dom med glaze strax innan ni ska äta dom
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.