Ingredienser Portioner: 6 Oxfilé med gorgonzolatäcke 1 1/2 kg oxfilé 1 tsk salt 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 300 g haricots verts 3 msk finhackad schalottenlök 2 msk balsamicovinäger ca 200 g gorgonzola Sås 150 g gorgonzola 3 dl grädde 1 msk konc kycklingfond Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5:- Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Klipp ner i mindre bitar och blanda med lök, champinjoner och fläskfilé. Servera med valfritt tillbehör och klipp lite bladpersilja över fläskfilégrytan
Gnid in köttet med olivolja och örtkryddor. Låt marinera medan du förbereder resten av middagen. Stick in en köttermometer i den tjockaste delen och låt eftersteka till innertemperatur 60º (medium, ca 10 minuter). Täck med folie eller smörpapper och låt köttet vila 10 minuter på spiskanten. oxfilé (à ca 175 gram)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.