F. ö. r. e. n. t. i. d. s. a. f. c. k. j. g. m. l. ä. u. å. o. V. p. v. ,. B. G. é. h. (. ). S. b. H. A. R. I. 6. 0. -. 8. C. è. 1. M. P. x. 2. 5. 4. 3. y. ½. L. T. K. U. Ä. g r. d l
Fyllning. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper, lägg ett nytt papper ovanpå ochkavla ut. Förut i mitt tidigare liv när pasta var en stor del av mina middagar gjorde jag ibland skinkfyllda pastarullar
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Men denna rätts kombination av smaker var lite kul, krämig risotta med kraftig gorgonzola fångades upp av lite söta rödbetor i såsen och på toppen ligger balsamicosteka späda sparrisar, allt toppat med lite klorofyllaktig basilikaolja
Smaka avmed salt och peppar. Oxfilé. Renskär filén från hinnor och bind den med steksnöre. Salta och peppra och stek på ytan i stekgryta så att ytan får fin färg
Smaka avmed soja, sirap, salt och peppar. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Lägg ner kantarellerna och löken i kastrullen och smaka avmed salt och peppar. Nu när det är söndag så är det mysigt att äta något lite extra gott för att dra ut på helgen lite till och här kommer lite bilder från en riktig favoritmiddag hos oss
Rulla köttet i hälften av blandningen och bryn köttet runt om i en stekpanna med smör och olja. Bryn lök, fikon, morot och rotselleri i hälften av smöret i en rymlig kastrull
Smaka avmed salt och peppar. Avslutamed ett ordentligt lager av ost på toppen. Koka upp och låt sjuda på svag värme tills såsen reducerat till hälften av vätskan
Smaka avmed soja, sirap, salt och peppar. Skala och skiva potatis, morötter, palsternacka och lök, och varva allt i en smord ugnsform med löstagbar kant
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.