Kryddig helstektkycklingmed ugnsbakad blomkål med citron/fetaost. Helstektkyckling. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
Krydda kycklingenmed mild paprika, svartpeppar och salt. en hel kyckling, råolivoljaen limeen stor löknågra vitlöksklyftormild paprikakrydda svartpepparsaltSätt på ugnen
Stoppa in citronbitarna, persiljanoch vitlöken i kycklingen. Vill man slippa omaket med att smälta smör och blanda med olivolja funkar Arlas "smör- och olivblandning"
När jag växte upp åt vi alltid helstektkyckling på söndagar, och det var mer eller mindre den enda dagen i veckan som min lillebror verkligen åt med stor aptit
Helstektkycklingmed färska örter och vitlök. Vi åt kycklingenmed smörstekt sparris och inget annat. Börja med att hälla skyn som bildats av kycklingen av en kastrull
Om man helsteker kycklingoch fyller den med örter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Men ekologisk kyckling finns och även om det svider i plånboken när man betalar är den mycket godare än den industri-kyckling som är nästan gratis
½ dl kycklingfond. Häll på grädde och fond, samt riv över parmesan, krydda ev med salt och peppar. Såsen kommer att skära sig, men det är det som är själva grejen med den här maträtten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.