Bryn kycklingfileernai smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller isig, från generationtillgeneration
Denna gången blev det kycklingihoisinsåsmed pak choi, ingefära, paprika, rödlök ochvitlök. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs kycklingen på hög värme, lägg sedan över på en tallrik
Helstektkycklingmed färska örter ochvitlök. Vi åt kycklingenmed smörstekt sparrisochinget annat. Börja med att hälla skyn som bildats av kycklingen av en kastrull
Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatiskkycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när viinte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Kryddighelstektkycklingmed ugnsbakad blomkål medcitron/fetaost. Helstektkyckling. Det sista du gör med såsen är att stavmixa den slät, jag sparade allt utom chilifrukten, den la jag på kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.