Ibland har jag kyckling, ibland fläskfilé, ibland kotletter och nu fick det bli fläskytterfilé. En sådan där perfekt bjudrätt när man ändå har så mycket annat att fixa med innan gästerna kommer
Kycklinggratängmed tomat, basilika och dijon PrintFörfattare. Jag brukar dela kycklingfiléerna på längden, enklare när man gör gratäng och godare tycker jag
Hetta upp en panna med matfett och lägg i kyckling, bacon och riven vitlök. Junis kompis Alba (Min väninna Rebeccas dotter) sov över och hon tog liiiiiiiiite kyckling
36, går ingen nöd på mig med andra ord hehe =). Åh jag är på bästa, bästa, bästa fredagshumöret. Barn som vaknat på gott humör och snabbt gjort sig i ordning för att cykla till skolan, pussar & kramar, solen som lyser och 26 grader väntar, ingen stress i kroppen, nytt kontor = ordning och reda, MCT kaffe i handen, träningsvärk i kroppen – japps, typ så
Om du inte köpt färdigt utbankade kycklingfiléer, banka ut filéerna. Krydda med det du föredrar. * i originalreceptet används italiensk salladskrydda till kycklingen
Om man helsteker kyckling och fyller den med örter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Men ekologisk kyckling finns och även om det svider i plånboken när man betalar är den mycket godare än den industri-kyckling som är nästan gratis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.