Helstekt kalkon med fondkokt gräddsås samt klyftpotatis med majonnäs och rosmarin
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kg kalkon
  • tinad eller färsk
  • 100 g smält smör
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  •  
  • Fyllning
  • 100 g katrinplommon
  • 1 gul lök
  • 1 rött äpple
  •  
  • Gräddsås med egenkokt fond
  • 1 kg rotmix
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 msk kycklingfond
  • Halsen och hjärtat från kalkonen
  • Smör
  • 5 liter vatten
  •  
  • Majonnäs och rosmarin rostad klyftpotatis
  • 8 kg klyftpotatis av god kvalitet
  • 1 dl majonnäs
  • 3 vitlöksklyftor
  • pressade
  • 1 msk färsk rosmarin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.