Idagville jag göra en söndagsstek, men intevilken som helst, utan en vegetariskhelstekt blomkål. Så jag blandade ner saffranet med rumsvarmt smör och sedan smetade jag in hela blomkålen med saffranssmöret
Lägg steken medvitlöken och rosmarinenpå ett ugnsgaller med en långpanna under. Bryn den runt om i olja och smör i en het stekpanna medvitlökeni halvor och rosmarinkvistarna
Det berodde med största säkerhet på att jag tog mig besväret att dubbelpanera laxen. Fördelen med lax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverseexperiment
Värm upp olivoljai en kastrull och lägg igurkan och ärterna hastigt så de bara blirlite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Just nu gör jag mycket salladermed rödkål i. Servera dem medvispad grädde och färska bär eller sylt. Ikväll blev det salladpåstrimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Blanda ihopdressingen och smaka av med salt och peppar. Ugnsrosta rotfrukterna blanda ner strimladsalladslök, hackad persilja och ringla över en god dressing
Rivzucchini och gurka grovt med skal på. Ät zucchinimed skal på. Både gurka och zucchini är kalorisnåla och du kan äta av de hur mycket du vill utan att det påverkardinvikt
Couscoussalladmed fetaostcous cousgrönsaksbuljontärningfärskspenatavocado+citronsaftrödlökgurka tomatfetaost i oljaKoka cous cousen i vatten och grönsaksbuljong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.