Helstekt griskulting i klotgrill med sallad på spetskål & saltad gurka
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 juni
  • Helstekt griskulting i klotgrill med sallad på spetskål & saltad gurka 6 port
  • 5 kg en hel urtagen spädgris
  •  
  • Kryddblandning
  • 80 gr havssalt
  • 6 enbär 1 msk hel svartpeppar
  • 1/2 msk hel vitpeppar
  • 6 hela kryddpepparkorn
  • 2 lagerblad färsk rosmarin
  •  
  • Vitkålsallad
  • 1 huvud färsk spetskål
  • 200 gr skivad färsk saltgurka
  • 1 dl finhackad dill
  • 2 msk olivolja
  • rödvinsvinäger
  • svartpeppar från kvarn

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.