Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. 1salt och peppar. 14 st kycklingfiléer 8 skiva salami 1 st röd paprika salt och peppar 1 msk smör eller margarin 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk kycklingfond 1 msk kinesisk soja Servera med. 225°Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika. 1Blanda grädde, vatten, fond, soja och häll i formen
Ingredienser Portioner. 4 1 hel kyckling (à 1 kg) ca 1 1/2 l vatten 1 morot 1/2 purjolök 1 gul lök 1 bit rotselleri 2 lagerblad 3 persiljestjälkar 5 vitpepparkorn 1 msk salt Currysås 1 msk curry 4 dl buljong från kycklingkoket 1 dl grädde 2 msk vetemjöl 2 msk smör 1 krm salt 1 krm vitpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Klyfta löken och låt den steka med köttet så att den mjuknar något, men inte tar färg. Bryn skinka i smör så att de får lite färg, krydda med salt & peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.