Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
En sådan där perfekt bjudrätt när man ändå har så mycket annat att fixa med innan gästerna kommer. Ibland har jag kyckling, ibland fläskfilé, ibland kotletter och nu fick det bli fläskytterfilé
Lovade ju att visa er mammas födelsedagsmiddag som hon önskade i fredags. Det blev kallskuret kött och potatisgratäng och som alltid vill hon ha en varm gräddsås till så hon fick som hon ville
Fler recept medfläskytterfilé hittar du HÄR >>. Till den här maträtten brukar jag göra klyftpotatis som jag kryddar med grillkrydda och paprikapulver, tycker man att det blir för kryddigt så funkar det lika bra att bara krydda potatisen med salt och vitpeppar istället
Fläskytterfilé är en mör, saftig god köttbit, dessutom inte så dyr, som blir kanon efter ett par dagars marinering, perfekt att bjuda på eftersom det mesta går att förbereda
Helstektfläskytterfilémed bacon- och lökbakad potatis. Ansa fläskytterfilén, skölj och torka av. Fortsätter på salvia-temat då, eftersom jag tycker att det är gott och det finns mycket av det i kryddträdgården så letar jag bra recept med salvia i , här hittade jag ett som var en väldigt bra vardagsrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.