Fräs köttfärsen i några matskedar olja och smula sönder köttet medan det bryner. När all färs är genomstekt och smulig, tillsätt rödlök och vitkål och låt steka med i 1 minut
Jag kom hem med min fläskfilé i en svart papperspåse med en prålig logga i guld och pappret runt filén var fäst med en blå etikett med ett emblem i guld som skrek Mannerström
Så - sista blogginlägget i MAX blog award och det firas med en helyllesvensk middag i form av helstektfläskfilé, potatisgratäng (bakad i mikron) och en pepparsås
Fläskfilén ingår i mättande dag, är osäker på hur ni gör med marinaden. Men du kan även servera den kall genom att skära köttet tunt och lägga den på till exempel en salladsbädd och servera den vid en bjudning tillsammans med en potatissallad
Krydda fläskfilén runt om med salt och peppar och bryn köttet runt om. Krydda med salt och peppar. Skiva upp köttet och lägg i en ugnfast form, fyll skivorna med champinjonstuvningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.