Potatis i klyftor tillsammans med späda morötter och skivade rödbetor. En fin bit fläskytterfilé från bodalsgris delade jag på mitten och brynte på i stekpannan
Skala och skiva potatisen tunt i matberedaren eller med en mandolin. Ta ut formen med fläskfilén ur ugnen och låt köttet vila ca fem minuter innan det skivas
När potatisen är färdig, skär av ett "lock" och gröp ur den med en liten sked. Det blir supergott, gärna med en gräddig vitvinssås till och en god sallad
Servera medklyftpotatisoch ugnsbakade cocktailtomater och ostkräm. Krydda köttet med salt och peppar och stek i het stekpanna med smör och rapsolja någon minut per sida
Både den mörade fläskytterfilén som kryddades med salvia och så potatisen. -) Det här är väldigt lättlagat, väldigt gott och jag kommer fortsätta köpa fläskytterfilé, faktiskt i stället för fläskfilé
Skär upp fläskytterfilén i skivor och servera med kokt potatis, broccoli och lingongräddsås. Hetta upp en stekpanna med lite olja och smör och bryn fläskytterfilén på hög värme så att den får en fin gyllenbrun stekyta
Helstektfläskytterfilémed bacon- och lökbakad potatis. Ansa fläskytterfilén, skölj och torka av. Ta ut plåten medpotatisoch bacon, lägg i löken och vänd runt
Ta bort fett och senor från fläskytterfilénoch lägg den i en plastpåse tillsammans med marinaden. Servera med morötter, strimlad isbergssallad, krossad potatisoch örtsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.