Servera med bandspagetti och en stor grönsallad. Lägg den brynta fläskfilén och champinjonerna över. 600 g fläskfilé. 1600 g fläskfilé 3 tomater 1 pkt bacon 1 stor burk champinjoner 2,5 dl grädde 2 msk sötstark senap 1 vitlöksklyfta Kalvfond Riven ostBryn bacon och låt rinna av på papper, klipp dem i småbitar. Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor. Vispa ur stekpannan med 2,5 dl grädde, tillsätt senap, vitlök och kalvfond
Jag brukar oftast göra på kotletter med ben men nu hade jag en fläskytterfilé över sen helgen så jag skivade ner den i en form och kokade upp en sås med creme fraiche, grädde, vatten, sambal oelek och lite andra kryddor
Här har ni en riktigt smaskig gratäng medfläskfilé. Köttet blir så saftigt och gott när det går gratineras i ugnen tillsammans med såsen och osten på toppen
Använd en stor stekpanna med höga kanter och lägg i en rejäl klick med smör. Fläskkottletter är lättlagat och god vardagsmat som jag har lärt mig på senare tid att uppskatta
Fläskfilémed apelsinsås. Fläskkött och citrus gifter sig bra med varandra – prova den här utsökta och lättlagade rätten som passar lika bra till vardags som till fest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.