Helstekt entrecôte med chimichurri, grillad potatis och tomatsallad
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg entrecôte , i bit
  • 800 gram potatis (ar)
  • 1 msk olivolja
  • 1.5 dl bladpersilja , grovt hackad färsk
  • 1.5 dl mynta , grovt hackad färsk
  • 2 st vitlöksklyfta (or)
  • 1 st chilifrukt , medelstor
  • 0.5 tsk spiskummin, malen
  • 0.5 dl olivolja extravergine
  • 1 st limefrukt (er)
  • 1 salt och svartpeppar
  • 3 st tomat (er)
  • 0.5 st rödlök (ar)
  • 3 msk färsk basilika , hackad
  • 3 msk färsk mynta , hackad
  • 0.5 msk vinäger
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.